Der ideale Vier Jahreszeiten Park auf der Veluwe

Dieser Campingplatz ist ganzjährig geöffnet.

Die Chalet-Stellplätze zeichnen sich durch ihre Atmosphäre 

Auf unserem Campingplatz ist auch ein Bungalow.

Ausgehen

In de omgeving van de Vinkenkamp zijn schitterende wandel- en fietstochten te maken (wij verkopen ook de uitgebreide ANWB/VVV-kaart met knooppuntenroutes). Voor de echte liefhebbers zijn er fietsroutes beschikbaar die vanaf de camping of vanuit Oosterhuizen starten.

Natuur

- De Loenense watervallen liggen enkele kilometers achter ons park, een leuk idee voor een stevige wandeling.

- Het natuurgebied De Loenermark met schaapskudde ligt achter het dorp Loenen (volg de ANWB-borden vanuit het dorp Loenen).

- Ten westen van Apeldoorn ligt het natuurgebied “Kootwijkerzand”, de grootste zandverstuiving van West- en Midden Europa.

- De Posbank (schitterend uitzicht) ligt ten oosten van Arnhem.


Bezienswaardigheden

- In Arnhem kunt u een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum, Burger’s Zoo (dieren- en safaripark), Burger’s Bush (tropisch regenwoud), Burger’s Desert (woestijn) en Burgers Ocean (zee)

- In Hoenderloo vindt u de dichtstbijzijnde ingang van het Nationaal Park “De Hoge Veluwe” met het Kröller-Muller museum en het ondergrondse museum “Museonder”.

- In Apeldoorn vindt u Rijksmuseum “Paleis het Loo”, het Coda – museum, schouwburg Orpheus, familiepretpark “Koningin Julianatoren”en het park “Berg & Bos” waarin de Apenheul is gevestigd.

- Het Speelgoedmuseum in Deventer is zeker een bezoek waard.Dorpen en steden

- Een ritje met de stoomtrein vanuit het nostalgische station van Lieren of vanaf de nog dichterbij gelegen halte Immenberg (aan het eind van de Albaweg).

- Vanuit Dieren kunt u de boot nemen die u over de IJssel naar Zutphen brengt. Dit is ook mogelijk in combinatie met de Stoomtrein.

- Het stadje Bronkhorst is ook niet al te ver van hier.

- Op zaterdag wordt in het centrum van Apeldoorn een grote markt gehouden (Als beste in Nederland beoordeeld).. Op de koopavonden is in het hoogseizoen ook vaak iets georganiseerd, zoals bv. standwerkerconcoursen.

- Dinsdagmiddag is er markt in Eerbeek.

- In juli en augustus is er elke donderdagavond een folkloristische Veluwse avondmarkt in Beekbergen.

- Uit eten gaan kan in alle vormen, van eenvoudig in Beekbergen tot exclusief op loopafstand.Sportief

- Naast de Apenheul in Apeldoorn ligt het mooie openluchtzwembad “Het Kristalbad”

- Het Recreatiebad Malkander, slechts 7 kilometer van de camping, met een subtropisch binnenbad en een buitenbad is zeker de moeite van een bezoek waard.

- Deventer heeft ook een prachtig subtropisch zwemparadijs:“De Scheg”.

- Bij mooi weer kunt u in het recreatiegebied Bussloo heerlijk uitrusten, zwemmen, surfen en zonnen op de grasweide.

- Vissen en varen kunt u in het Apeldoorns-Dierens kanaal (700mtr). Hiervoor hebben wij 2 Canadese kano's in de verhuur.

- Voor de golfers biedt de naastgelegen golfbaan “De Scherpenbergh” de ideale mogelijkheid om de vaardigheid op peil te houden.

Reservierung oder weitere Informationen?

Eine kurze Frage für Camping De Vinkenkamp?