Het ideale vier seizoenen park op de Veluwe

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.

Camping

Onze camping is het gehel

e jaar geopend. De 51 kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse terreinen(zie plattegrond terreinindeling). In de zomerperiode is reserveren niet nodig, buiten het seizoen echter wel.

De onderlinge verschillen bestaan uit grootte en mogelijkheden van de plaats.

Alle plaatsen op veld 1,2,3 en 5 hebben een eigen elektra aansluiting, kraan en vuilwaterafvoer. Ook is er Wifi op het hele terrein.

Veld 1 en 2 worden gebruikt door mensen met een seizoenplaats, een voorjaarsplaats en voor toeristisch kamperen Ook een jaarplaats is mogelijk. Dit houdt in dat de caravan het hele jaar kan blijven staan en alle seizoenen recreatief kan worden benut.
In het midden van veld 1 is een kinderspeelplek. De plaatsen liggen langs de rand van het veld. Zo heeft u een goed zicht op uw spelende kinderen.
Veld 2 is een kleiner, rustig veldje vlak bij de entree.
Beide velden zijn autovrij.

Het groepsveld, veld 3, wordt met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie alleen gebruikt voor toeristisch kamperen. Hier mag de auto bij de tent of caravan.

Ook op veld  5 mag de auto bij de tent of caravan. Toeristisch kamperen is daar mogelijk. Het achterste deel van veld 5 zijn chaletplaatsen.

Voor de kampeerders is er een modern toiletgebouw. Zowel voor de dames als heren zijn er meerdere toiletten en douches. Er is een ruime afwas plaats en voor de peuters is er een speciale badruimte.

 

Reserveren of meer info?

Snel een vraag stellen aan Camping De Vinkenkamp?

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.