Het ideale vier seizoenen park op de Veluwe

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.

Uittips

In de omgeving van de Vinkenkamp zijn schitterende wandel- en  fietstochten te maken (wij verkopen ook de uitgebreide ANWB/VVV-kaart  met knooppuntenroutes). Voor de echte liefhebbers zijn er fietsroutes  beschikbaar die vanaf de camping of vanuit Oosterhuizen starten.

Natuur

- De Loenense watervallen liggen enkele kilometers achter ons park, een leuk idee voor een stevige wandeling.

- Het natuurgebied De Loenermark met schaapskudde ligt achter het dorp Loenen (volg de ANWB-borden vanuit het dorp Loenen).

- Ten westen van Apeldoorn ligt het natuurgebied “Kootwijkerzand”, de grootste zandverstuiving van West- en Midden Europa.

- De Posbank (schitterend uitzicht) ligt ten oosten van Arnhem.


Bezienswaardigheden

- In Arnhem kunt u een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum,   Burger’s Zoo (dieren- en safaripark), Burger’s Bush (tropisch   regenwoud), Burger’s Desert (woestijn) en Burgers Ocean (zee)

- In Hoenderloo vindt u de dichtstbijzijnde ingang van het Nationaal Park “De Hoge Veluwe” met het Kröller-Muller museum en het ondergrondse museum “Museonder”.

- In Apeldoorn vindt u Rijksmuseum “Paleis het Loo”, het Coda –   museum, schouwburg Orpheus, familiepretpark “Koningin Julianatoren”en   het park “Berg & Bos” waarin de Apenheul is gevestigd.

- Het Speelgoedmuseum in Deventer is zeker een bezoek waard.Dorpen en steden

- Een ritje met de stoomtrein vanuit het nostalgische station van Lieren of vanaf de nog dichterbij gelegen halte Immenberg (aan het eind van de Albaweg).

- Vanuit Dieren kunt u de boot nemen die u over de IJssel naar Zutphen brengt. Dit is ook mogelijk in combinatie met de Stoomtrein.

- Het stadje Bronkhorst is ook niet al te ver van hier.

- Op zaterdag wordt in het centrum van Apeldoorn een grote markt gehouden (Als beste in Nederland beoordeeld).. Op de koopavonden is in   het hoogseizoen ook vaak iets georganiseerd, zoals bv.   standwerkerconcoursen.

- Dinsdagmiddag is er markt in Eerbeek.

- In juli en augustus is er elke donderdagavond een folkloristische Veluwse avondmarkt in Beekbergen.

- Uit eten gaan kan in alle vormen, van eenvoudig in Beekbergen tot exclusief op loopafstand.Sportief

- Naast de Apenheul in Apeldoorn ligt het mooie openluchtzwembad “Het Kristalbad”

- Het Recreatiebad Malkander, slechts 7 kilometer van de camping, met een subtropisch binnenbad en een buitenbad is zeker de moeite van een bezoek waard.

- Deventer heeft ook een prachtig subtropisch zwemparadijs:“De Scheg”.

- Bij mooi weer kunt u in het recreatiegebied Bussloo heerlijk uitrusten, zwemmen, surfen en zonnen op de grasweide.

- Vissen en varen kunt u in het Apeldoorns-Dierens kanaal (700mtr). Hiervoor hebben wij 2 Canadese kano's in de verhuur.

- Voor de golfers biedt de naastgelegen golfbaan “De Scherpenbergh” de ideale mogelijkheid om de vaardigheid op peil te houden.

Reserveren of meer info?

Snel een vraag stellen aan Camping De Vinkenkamp?

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.