Het ideale vier seizoenen park op de Veluwe

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.

Chalets

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer. De verschillen in grootte en eigen indeling van de kavel zorgen voor variatie. Hierdoor wordt het effect van straatjes of alles op een rij voorkomen. De chalets zijn allen in het bezit van particulieren en worden niet door ons verhuurd.

Op de chaletplaatsen op veld 5 kan de auto bij het chalet worden geparkeerd. Elk chalet heeft uiteraard rioolaansluiting. Verder een elektrische aansluiting van 16 A en aardgasaansluiting. De kavelgrootte varieert van 230 m2 tot 340 m2.  Zowel aardgas als elektra worden naar verbruik afgerekend. 

De chaletplaatsen op veld 4 zijn over het algemeen wat kleiner van omvang en dit veld is autovrij. Op dit veld is er propaangasnetwerk.
De kavelgrootte varieert van 100 m2 tot 300 m2. Ook hier wordt propaangas en elektra naar verbruik afgerekend. 

Door de voorzieningen op ons park en de kwaliteit van de chalets kunt u dus alle seizoenen op een comfortabele wijze recreëren. Omdat wij van mening zijn dat recreëren en bewonen niet bij elkaar past is dit laatste niet toegestaan. 

Heeft u al een chalet of stacaravan en bent op zoek naar een nieuwe plaats? Ook dan kunnen en willen wij u graag van dienst zijn.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Ook nodigen wij u graag uit voor een bezoekje zodat u de sfeer en zorg kunt proeven.


Reserveren of meer info?

Snel een vraag stellen aan Camping De Vinkenkamp?

Deze camping is het gehele jaar geopend.

De chaletplaatsen kenmerken zich door hun sfeer.

Op onze camping staat ook een bungalow.